Libra Method Recensioner (2020) – Är Det Bluff Eller Legit? Pris, Köp

The Libra Method marknadsförs som “den enda signalering programvara som gör dig pengar från Libra” och låter dig generera $ 1.000 vinster per vecka genom att följa Köp / Sälj signaler. Låter lovande rätt? Tja, om det låter för bra för att vara sant så håll dig borta. Skurkarna som är ansvariga för att organisera denna bli-rika-snabb krypto bluff är affiliate marknadsförare och mediebyråer som är verksamma i maskopi med oseriösa offshore Forex och CFD (kontrakt för skillnad) mäklare. Vi testade Libra Method app och investerat € 250 med hjälp av deras falska mäklare “ProCapitalMarkets” som har en registrerad företagsadress i St Vincent och Grenadinerna (skum rättslig jurisdiktion). Naturligtvis var vår balans uttömd efter ca 15 minuter, varefter vi var föremål för en störtflod av telefonsamtal som gjordes av extremt oförskämd och aggressiv säljare med konstiga accenter.

Efter att det gick från dåligt till värre, och vi började ta emot spam om alla typer av system som såg både falska och sliskig. Detta förklarar också varför vi fick många klagomål i fråga om denna klonade programvara. Jag menar kom igen, alla som läser eller tittar lite på tech eller finansiella nyheter redan vet om Facebooks nya valuta och att det heter “Libra”. Så i detta fall knepet är mycket enkel! Rid media hype runt den nya Libra Cryptocurrency och skapa några falska krypto app för att fånga och bete intet ont anande offer. Det är så vi ser det, och vi ger inte bara en tolkning.

Libra Method 1

Våra slutsatser är alltid verifierade, dubbelkontrollerade och bekräftade med motsvarande fakta och detaljer som tillhandahålls för våra medlemmar och tittare av utbildad forskningspersonal. Så om du såg några falska Libra metod recension eller har utsatts för en annons på Facebook eller andra sociala medier, bör du veta att du är riktad baserat på din sökning eller intressegrupper. Fortfarande tror att Vågen Metod bluff är en legit handelsplattform? I så fall uppmanar vi er att fortsätta läsa vår avslöjande Libra metod översyn eftersom vi utsatt dessa skurkar och hur de fungerar.

Vad är Libra Method?

Libra Method är en öppen och fri källa för Libra Method handel. Det är en plattform som ansluter till populära Bitcoin-börser. Vågen Metod kan automatiskt utföra uppgift, utvärdera dina strategier i processen och titta på realtid marknader. Medan du gör denna Vågen Metod kommer att lagra alla marknadsdata den ser, detta gör det möjligt att stimulera handelsstrategier mot historiska data för att se om de skulle ha varit lönsamma.

Libra Method kan kommunicera med API: er för vissa utbyten. Men kommunikationen med vissa utbyten är begränsad. Vågen Metod gör skillnaden mellan följande funktioner:

  • Live Trading: Libra Method kan automatiskt utföra order baserat på signaler i din strategi. Detta förvandlar Libra Method i handel programvara.
  • Import: Libra Method kan hämta historiska marknadsdata. På så sätt kan du få en månad av marknadsdata som du kan backtest din strategi.
  • Övervakning: Libra Method kan hämta levande marknadsdata från utbytet. Vågen Metod kan lagra och köra handel simuleringar över dessa data.

Hur Fungerar Det?

Återigen, Libra Method bluff främjas som en signaler programvara som genererar vinster handel Libra Method. De säger att du kommer att göra $ 1.000 i vinst vinster varje vecka genom att helt enkelt följa köpa eller sälja signaler. Naturligtvis är detta en lögn utformad för att bete dig som vi redan har visat.

Libra Method Recension, 1k Vecka Eller Krypto Bluff?

I sin försäljning presentation scammers använda halvsanningar. Till exempel hävdar de att Libra Method är stabil och mindre volatil än Bitcoin eftersom den backas upp av verkliga enheter som den amerikanska federala reserven, US Currency och Gold. Med andra ord säger de att Vågen Metod är förutsägbar, och förutsägbarhet leder till tillväxt och stabila resultat. Detta påstående har naturligtvis en viss förtjänst för det, men det tas helt ur sitt sammanhang. Systemet påstås följa “Libra Methods svindlande tillväxt väg och levererar korrekt handel signaler medlemmar kan följa och tjäna en vinst”, och naturligtvis ingen tidigare erfarenhet krävs för att bli miljonär över en natt. I Libra Method webbplats de nämner en “Coach”, men i verkligheten som är en mäklare och dessa killar är blodtörstiga pirayor ut för att få dina pengar så se upp.

Varför välja Libra Method?

Det finns andra automatiska handel robotar där ute, men ingen av dem är bättre än Libra Method. Denna översyn kommer att diskutera omfattningen av vissa komponenter i Vågen Metod, förklara hur saker och ting görs och varför de görs på ett visst sätt.

  • Bästa manuella handel: Du behöver inte missa någon möjlighet igen. Med Libra Method, kommer du att ligga steget före spelet utan att behöva titta på marknaden 24 / 7.
  • Tjäna pengar medan du sover: Du kan sova när du vill, att veta din Vågen Metod fungerar för dig. Du kommer att tjäna mer pengar när du sover.
  • Stor gemenskap och support: Libra Method har en stor gemenskap bakom sig och det finns en anledning fler tusentals aktiva handlare väljer Vågen Metod. Stödet är förvånande.

Libra Method Falska Nyheter:

Om du har sett falska nyhetsartiklar, annonsannonser eller olika annonser av nyhetstyp på Facebook eller olika sökmotorer blir du måltavla för bedragare. I vissa fall har vi hört talas om användning (eller missbruk) av olika kändisar som Gordon Ramsay, Conor Mcgregor, Singapore miljardären Peter Lim, och norska popstjärnan Morten Harket i reklamsyfte. Vi påminner dig om att om du är osäker på ett visst system för att nå ut och kontakta oss.

Libra Method

Hur Man Registrerar dig På Libra Method?

Steg 1: Fyll i registreringsformuläret

När din registrering har accepterats blir du automatiskt ny medlem i The Libra Method. Detta innebär att du får göra anspråk på vår Libra handel programvara gratis.

Steg 2: Finansiera ditt konto

Precis som alla företag behöver du kapital för att komma igång. Därför, för att börja dra med Vågen Metod, måste du investera något belopp du önskar på $ 250 eller mer.

Steg 3: Börja handla och vinst

Du kommer att få en mäklare och du kommer att njuta av exakt och exakt handsfree-handel som drivs av vår pålitliga algoritm. Du kan också ställa in handel till manuell om du föredrar att handla på egen hand.

Alternativ Som Fungerar:

Vår forskningspersonal arbetar dygnet runt för att kontrollera och undersöka nya signalappar och autohandlare som kommer ut på marknaden. Och ja, det är sant att de flesta system är värdelösa och utformade för att förlora, de som vi testar faktiskt har potential. Om och när dessa system passerar vår screeningprocess lägger vi till dem i vårt rekommenderade avsnitt, så gå vidare och kolla upp det. Kom igen, det är helt säkert.

Är Vågen Metod Handel en Bluff?

Libra Method är ett gratis verktyg som är utformad som ett startpaket för automatiserad handel på kryptovaluta marknader. Det är legit och fungerar perfekt för att erbjuda användare med fantastiska fördelar som kan förändra deras livsstil. Libra Method syftar till att ha en låg barriär inträde att skriva dina egna strategier och du behöver inte ha en programmering kunskap i JavaScript innan du kan använda denna bot.

Libra Method sammanställer alla marknadsdata till för att hjälpa handeln användare göra fantastiska vinster. Detta innebär att The Libra Method inte tar upp någon mängd utrymme på hårddisken. Handelsroboten kommer att använda sig av ytterligare marknadsdata för att effektivt utföra order effektivt, men dessa data är inte synliga någon annanstans. Besök Vågen Metod webbplats för att kolla in näringsidkarens recensioner för att göra rätt val.

Libra Method översyn, Sammanfattning och Mycket Förutsedda Slutsatser:

Libra Method bluff programvara och automatiserad handel app är en klonad plattform som var utformad för att avsiktligt utföra förlora affärer och som vi har visat på det sättet stjäla dina pengar. Vi tror inte att våra slutsatser är överdrivna eftersom vi har upplevt detta själva när du testar denna programvara. Men om du känner att vi har missbedömt eller lämnat en felaktig redogörelse för detaljerna, är du välkommen att meddela oss genom att skicka meddelanden till oss via vår kontaktsida eller sociala medier.

Libra Method 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *